Ingredients (per a 4 persones):
- 1 vas de quinoa
- 1 c.s. d’algues (espagueti de mar)
- 1 grà d’all
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 5 xampinyons
- 5 mongetes verdes
- 1 pebrot vermell
- sal
- pebre
- oli oliva verge
1) Picar a quadradets les verdures i reservar.
2) Posar les algues espagueti de mar torcejades en un vol amb remull i reservar.
3) Amb una olla, amb oli d’oliva, s’hi posa primerament la ceba i les pastanagues,
al cap d’uns minuts hi afegim la resta de verdures. I per últim, hi posem les
algues.
4) Quan totes les verdures, s’hagin cuit força (uns 10 minutets), si posa el vas de
quinoa i es barreja tot plegat.
5) A continuació, s’hi posen 2 vasos i mig d’aigua. S’ha de controlar que no es
quedi sense aigua i afegir-ne un xic més si fos necessari. Al cap de 15-20 minuts
la quinoa estarà cuita. Arribarà a aquest punt quan s’observi que s’ha després del
gra l’anell que l’envolta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada