Ingredients per 8 persones:
- 1+1/2 tassa de farina
- 8 gr. de llevat
- 1 c.p. de nou moscada molta
- 125 gr. de mantega
- 1 tassa de sucre blanc
- 4 ous lleugerament batuts
- 1 tassa de llet
- 2 c.p. de ratlladura fina de llimona
- ¼ tassa de suc de llimona
- 1 tassa de coco ratllat
Elaboració:
1) Rescalfar el forn a 180ºC. Untar un motlle rodó d’uns 23 cm de diàmetre amb
mantega.
2) Barrejar la manteja, un cop desfeta (al microones a potencia baixa), els ous i el
sucre. Crear una massa homogènia.
3) Afegir la llet, la ratlladura de llimona, la nou moscada, i a poc a poc la farina
junt amb el llevat. Barrejar-ho tot bé.
4) A continuació es posa el suc de llimona, i per últim, continuant remenant, s’hi
posa el coco ratllat.
5) Es posa tota la barreja obtinguda, al motllo ja preparat.
6) Posar-ho al forn a 180ºC durant 40-50 minuts. Verificar la finalització de la
cocció punxant amb un escuradents. Si aquest surt net es que ja està.
Nota: Un cop fet el pastis i abans de servir, es pot fer una xocolata desfeta calenta que
posarem per damunt dels talls de pastis. Això ho aconseguirem fent desfer un tros de
rajola de xocolata amb un xic de llet al microones.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada