dijous, 26 de gener del 2012

Quiche vegetal


Ingredients per 4 persones:
  • 200g de tofu
  • Mig pebrot vermell
  • 1 ceba
  • 3 grans d’all
  • 1 llauna de tonyina
  • 1 làmina de pasta brisa
  • 25 ml de llet
  • Formatge ratllat
  • Sal i pebre
Elaboració: 

1) Fer un sofregit amb la ceba, l’all i el pebrot
2) Tallar el tofu a daus i afegir-lo juntament amb la llet i la tonyina a la barreja
anterior i sofregir una miqueta més
3) Triturar-ho tot ben fi
4) D’altra banda, posar la massa brisa en un motllo i 10 minutets al forn a 180ºC,
només perquè es torri una miqueta
5) Abocar la barreja dins de la pasta brisa ja rosseta, cobrir-ho amb formatge ratllat
i ficar 20 minutets més al forn . Com a alternativa, el formatge ratllat es pot
substituir per llevat de cervesa.

1 comentari:

  1. Jo vull tastar aquesta recepta!! Teniu servei a domicili? Envieu-me'n un trosset? (Sóc la del forn espatllat)

    ResponElimina