dijous, 26 de gener del 2012

Pollastre amb pinya


Ingredients per 4 persones:
  • 4 petxugues de pollastre tallades a daus
  • 1 pot de pinya en almívar
  • 2 cebes
  • 2 grans d’all
  • farina
  • farigola
  • Sal i pebre
Elaboració: 
  1. Fer un sofregit amb la ceba i l’all
  2. D’altra banda, salpebrar els daus de pollastre, i passar-los per la barreja de farina amb farigola i fregir-los fins que quedin rossets
  3. Barrejar-ho tot, afegir-hi la pinya, l’almívar i 250ml d’aigua
  4. Deixar-ho fent la xup-xup 35-40min, fins que s’evapori una miqueta el suc

2 comentaris:

  1. Molt bé! Una recepta lleugera, amb poca grassa i, alhora, atractiva!

    ResponElimina
  2. Molt bé! Una recepta lleugera, amb poca grassa i, alhora, atractiva!

    ResponElimina