
(Menú "sirena" extret del link)
Ingredients per 4 persones:
- 4 lloms de bacallà
- Bossa de 200 gr de bolets variats de la sirena
- 200 gr de gambes pelades
- 200 gr de ceba trossejada de la sirena
- 2 dents d'all
- 100 ml de crema de llet
- En una cassola amb una mica d'oli es sofregeix la ceba
- S'afegeixen els bolets congelats i es deixa dos minuts
- S'aparten uns bolets (dos per plat, és a dir 8 bolets fora de la paella)
- Es cobreix d'aigua i es deixa bullir 7 minuts
- Es posa sal i prebre i la crema de llet
- En paral·lel si en sou capaços o després si com jo no sou capaços de tenir dos fogons oberts, es saltegen les gambes, prèviament descongelades i extreta l'aigua
- S'aparten 8 gambes i la resta de gambes es tiren amb els bolets i es tritura tot amb el minipimer
- Es descongelen els lloms de bacallà, i amb paper absorbent s'assequen eliminant l'aigua
- Es cobreixen amb oli, es tiren els alls (i bitxo al gust si es vol una mica picant) i es deixa a foc lent uns 10 minuts sense que arribi a fregir-se.
- Es serveix amb plat fondo amb la crema i s'afegeixen les dues gambes i els dos bolets.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada