dilluns, 19 de desembre del 2011

Bacallà amb crema de bolets i gambes


(Menú "sirena" extret del link)


Ingredients per 4 persones:
  • 4 lloms de bacallà
  • Bossa de 200 gr de bolets variats de la sirena
  • 200 gr de gambes pelades
  • 200 gr de ceba trossejada de la sirena
  • 2 dents d'all
  • 100 ml de crema de llet
Elaboració:
  1. En una cassola amb una mica d'oli es sofregeix la ceba
  2. S'afegeixen els bolets congelats i es deixa dos minuts
  3. S'aparten uns bolets (dos per plat, és a dir 8 bolets fora de la paella)
  4. Es cobreix d'aigua i es deixa bullir 7 minuts
  5. Es posa sal i prebre i la crema de llet
  6. En paral·lel si en sou capaços o després si com jo no sou capaços de tenir dos fogons oberts, es saltegen les gambes, prèviament descongelades i extreta l'aigua
  7. S'aparten 8 gambes i la resta de gambes es tiren amb els bolets i es tritura tot amb el minipimer
  8. Es descongelen els lloms de bacallà, i amb paper absorbent s'assequen eliminant l'aigua
  9. Es cobreixen amb oli, es tiren els alls (i bitxo al gust si es vol una mica picant) i es deixa a foc lent uns 10 minuts sense que arribi a fregir-se.
  10. Es serveix amb plat fondo amb la crema i s'afegeixen les dues gambes i els dos bolets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada