diumenge, 4 de desembre del 2011

Timbal de verdures gratinat amb formatge de cabra

Ingredients per 4 persones:
  • 2 Albergínies
  • 1 ceba gran
  • 3 carbassons
  • Formatge Rulo de Cabra 4 talls)
Elaboració:
  1. S'escalfa el forn a 200 º
  2. Es tallen les verdures en làmines, i es posen en una placa de forn
  3. Als 20-25 minuts, es treuen del forn. Es comprova que estan bastant fetes.
  4. En una placa de forn, es posen dos motlles circulars (oberts amunt i avall) i es col·loquen capes alternes de les verdures
  5. Al final es col·loca un tall del formatge de cabra
  6. Posem el forn en posició "Gratinar"
  7. Es posen les verdures en els motlles fins que fongui el formatge
  8. Amb una espàtula es serveixen el en plat i un cop en ell es retira el motlle circular
  9. Una branca de julivert per fer la foto i tachán!!!


Comentaris
  • Es poden canviar les verdures (patates, espàrrecs, bolets, pebrots, etc.) tot queda bé
  • Alguns li van tirar un raig de mel per sobre... al gust

1 comentari:

  1. Aquesta recepta m'interessa molt... Llàstima que, per ara, tinc el forn espatllat...

    ResponElimina