Elaboració:
- S'escalfa el forn a 200 º
- Es tallen les verdures en làmines, i es posen en una placa de forn
- Als 20-25 minuts, es treuen del forn. Es comprova que estan bastant fetes.
- En una placa de forn, es posen dos motlles circulars (oberts amunt i avall) i es col·loquen capes alternes de les verdures
- Al final es col·loca un tall del formatge de cabra
- Posem el forn en posició "Gratinar"
- Es posen les verdures en els motlles fins que fongui el formatge
- Amb una espàtula es serveixen el en plat i un cop en ell es retira el motlle circular
- Una branca de julivert per fer la foto i tachán!!!
Comentaris
- Es poden canviar les verdures (patates, espàrrecs, bolets, pebrots, etc.) tot queda bé
- Alguns li van tirar un raig de mel per sobre... al gust
Aquesta recepta m'interessa molt... Llàstima que, per ara, tinc el forn espatllat...
ResponElimina