diumenge, 4 de desembre del 2011

Cigrons amb sipia i bolets

Ingredients per 4 persones:
  • 500 g de cigrons cuits
  • 1 sípia fresca de 500 g
  • 400 g de bolets variats de temporada
  • 4 alls (o menys depenent dels convidats...)
  • 1 ceba mitjana
  • 4 tomàquets
  • 1 copa de vi blanc (en el meu cas a manca de vi blanc, va ser vermut blanc)
Elaboració:
  1. En una cassola amb oli es salta la sípia tallada a trossos
  2. Quan està daurada s’hi afegeix la ceba, l’all i els tomàquets ben picadet
  3. Es remena bé i es deixa sofregir tot una estoneta (no és molt científic això d’una estona ho sé... va posem que són 5 minuts)
  4. Es tira el vi blanc i es deixa reduir
  5. Mentrestant amb una mica d’oli es saltegen els bolets tallats a trossos
  6. Un cop absorbida tota la seva aigua es tiren a la cassola juntament amb els cigrons
  7. Rectificar de sal i ben remenat fent xup xup uns 5 minuts més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada