dijous, 26 de gener del 2012

Pastís d'avellanes i canyella


Ingredients per 4 persones:
  • 250g de farina
  • 125g de mantega
  • 250g de sucre
  • 2 ous batuts
  • mitja tassa de llet
  • 1 culleradeta de vainilla en pols
  • 50g d’avellanes picades
  • 100g de sucre moreno
  • 2 culleradetes de canyella en pols
Elaboració: 
  1. Escalfar el forn a 180ºC. Untar un motllo rectangular amb mantega fosa
  2. Barrejar bé la farina, la mantega i el sucre. Afegir-hi els ous, barrejats amb la llet i la vainilla
  3. Barrejar les avellanes, el sucre moreno i la canyella
  4. Abocar una primera capa amb la meitat de la massa, cobrir-ho amb la meitat de la barreja d’avellanes, posar la segona capa de massa i extendre la resta de mescla d’avellanes per damunt
  5. Forn durant 45-50 minuts, vigilant que no es cremi per damunt.
  6. Opcional: cobertura amb mermelada de figues o xocolata, boníiiissim!!!

1 comentari: