Ingredients per 4 persones:
- 250g de farina
- 125g de mantega
- 250g de sucre
- 2 ous batuts
- mitja tassa de llet
- 1 culleradeta de vainilla en pols
- 50g d’avellanes picades
- 100g de sucre moreno
- 2 culleradetes de canyella en pols
- Escalfar el forn a 180ºC. Untar un motllo rectangular amb mantega fosa
- Barrejar bé la farina, la mantega i el sucre. Afegir-hi els ous, barrejats amb la llet i la vainilla
- Barrejar les avellanes, el sucre moreno i la canyella
- Abocar una primera capa amb la meitat de la massa, cobrir-ho amb la meitat de la barreja d’avellanes, posar la segona capa de massa i extendre la resta de mescla d’avellanes per damunt
- Forn durant 45-50 minuts, vigilant que no es cremi per damunt.
- Opcional: cobertura amb mermelada de figues o xocolata, boníiiissim!!!
Umm! M'agradaria molt tastar-lo!! Té una pinta genial!!
ResponElimina