- 250 g de mató fresc
- 250 g de farina
- 250 g de sucre moreno
- 2 ous
- 1 ratlladura de llimona
- 8 g de llevat
- sal
- mantega i farina per untar el motllo
Preparació:
1. En un motlle ampli, s'amassa amb una cullera de fusta el mató i el sucre
2. Passats 10 min s'afegeixen d'un en un els rovells d'ous i se segueix remenant
3. Després, s'afegeix a poc a poc la farina passada pel tamís i s'hi afegeix també el llevat i la ratlladura de llimona
4. En un altre recipient es monten les clares a punt de neu i s'incorporen a la barreja anterior, remenant suaument
5. En un motlle untat amb farina i mantega, s'afegeix la massa, s'anivella i es fica al forn preescalfat a 180º durant uns 35-40min
Per llepar-se'n els dits!!! Boníiiisssssim!
ResponEliminaGràcies. Heu de provat-ho de fer.
ResponElimina