Ingredients per 4 persones:
- 200g de tofu
- Mig pebrot vermell
- 1 ceba
- 3 grans d’all
- 1 llauna de tonyina
- 1 làmina de pasta brisa
- 25 ml de llet
- Formatge ratllat
- Sal i pebre
1) Fer un sofregit amb la ceba, l’all i el pebrot
2) Tallar el tofu a daus i afegir-lo juntament amb la llet i la tonyina a la barreja
anterior i sofregir una miqueta més
3) Triturar-ho tot ben fi
4) D’altra banda, posar la massa brisa en un motllo i 10 minutets al forn a 180ºC,
només perquè es torri una miqueta
5) Abocar la barreja dins de la pasta brisa ja rosseta, cobrir-ho amb formatge ratllat
i ficar 20 minutets més al forn . Com a alternativa, el formatge ratllat es pot
substituir per llevat de cervesa.
Jo vull tastar aquesta recepta!! Teniu servei a domicili? Envieu-me'n un trosset? (Sóc la del forn espatllat)
ResponElimina