- 200 gr de salmó
- 200 gr de bacallà
- 3 tomàquets
- Julivert
- Anet (eneldo)
- 1 pastanaga
- Olives negres sense pinyol
- Mostassa
- Mel

Preparació:
- Es congela el salmó i el bacallà una estona perquè sigui més fàcil de tallar
- Es talla finet
- El bacallà es posa a macerar amb oli unes dues hores
- Es fa una salsa de tomàquet passant els tomàquets pel minipimer i un cop triturat, s'afegeix oli, sal i pebre.
- Es fa olivada negre, triturant les olives amb la pastanaga ratllada i afegint una cullerada de mostassa. Si queda massa espès s'afegeix aigua.
- Es fa una vinagreta amb oli, una cullerada de mostassa, i una cullerada de mel
- Es serveix en dues safates, el bacallà tirant-li una capa generosa de la salsa de tomàquet i julivert per sobre, mentre que el salmó amb un raig d'oli i l'anet. S'acompanya amb les salses i unes torrades
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada