diumenge, 4 de març del 2012

Carpaccios de salmó i bacallà a les 3 salses

Ingredients per 4 persones:

  • 200 gr de salmó
  • 200 gr de bacallà
  • 3 tomàquets
  • Julivert
  • Anet (eneldo)
  • 1 pastanaga 
  • Olives negres sense pinyol
  • Mostassa
  • Mel 
Preparació:
  1. Es congela el salmó i el bacallà una estona perquè sigui més fàcil de tallar
  2. Es talla finet
  3. El bacallà es posa a macerar amb oli unes dues hores
  4. Es fa una salsa de tomàquet passant els tomàquets pel minipimer i un cop triturat, s'afegeix oli, sal i pebre.
  5. Es fa olivada negre, triturant les olives amb la pastanaga ratllada i afegint una cullerada de mostassa. Si queda massa espès s'afegeix aigua.
  6. Es fa una vinagreta amb oli, una cullerada de mostassa, i una cullerada de mel
  7. Es serveix en dues safates, el bacallà tirant-li una capa generosa de la salsa de tomàquet i julivert per sobre, mentre que el salmó amb un raig d'oli i l'anet. S'acompanya amb les salses i unes torrades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada