divendres, 23 de març del 2012

SABLÉ BRETÓN amb xocolata


Ingredients (per a 6 persones):

  • 310 gr de farina
  • 125 gr de mantega
  • 120 gr de sucre
  • 3 rovells d’ou
  • 5 gr de cacau en pols
  • 8gr d’impulsor en pols
  • 1 mica de sal

Per la crema de xocolata

  • 150 gr de llet
  • 250 gr de xocolata negre per desfer

Elaboració:

  1. Desfer la mantega lentament al microones. Barrejar enèrgicament la mantega desfeta amb el sucre fins a obtindre una textura cremosa i afegir els rovells dels ous poc a poc.
  2. Passar pel sedàs, la farina amb una mica de sal, l’impulsor i el cacau en pols i afegir-ho a la preparació anterior. Amassar-ho lleugerament, donar forma de “rulu” a la massa i deixar-la refredar a la nevera (unes 3 hores).
  3. Tallar la massa a rodanxes, de centímetre i mig, posar-les en una safata i coure-les al forn, prèviament escalfat a 190ºC de temperatura durant uns 13 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada