
- 1 kg de patates
- 2 pastanagues
- 250 gr de formatge cheddar
- 1 llimona
- julivert
- 600 gr de salmó (o un altre peix)
- 125 gr de gambes pelades
- Espinaques fresques
- 2 tomàquets
- Mantequilla
Preparació:
- Encendre el forn a 200º
- Pelar patates, trossejar-les i coure-les.
- Es treu l'aigua, s'afegeix sal i pebre, una mica de nou moscada, dues collerades de mantequilla, una mica de llet i es tritura fins que queda puré
- Es trosseja el peix intentant treure les espines, les pastanagues, julivert, tomàquet
- Es fa suc de llimona i es posa una mica de ratlladura de la seva pell
- En una font pel forn es barreja tot ben barrejat, el peix, les verdures, i part del formatge, l'altra part del formatge es tira per sobre de la barreja
- Es posa al forn uns 40 minuts fins que queda daurat per sobre.
Aquesta recepta sí que puc dir que l'he tastada, i estava per llepar-se'n els dits!
ResponElimina