diumenge, 19 de febrer del 2012

Fish pie (o pastís de peix)

Ingredients per 4 persones:

  • 1 kg de patates
  • 2 pastanagues
  • 250 gr de formatge cheddar
  • 1 llimona
  • julivert
  • 600 gr de salmó (o un altre peix)
  • 125 gr de gambes pelades
  • Espinaques fresques
  • 2 tomàquets 
  • Mantequilla
Preparació:
  1. Encendre el forn a 200º
  2. Pelar patates, trossejar-les i coure-les.
  3. Es treu l'aigua, s'afegeix sal i pebre, una mica de nou moscada, dues collerades de mantequilla, una mica de llet i es tritura fins que queda puré
  4. Es trosseja el peix intentant treure les espines, les pastanagues, julivert, tomàquet
  5. Es fa suc de llimona i es posa una mica de ratlladura de la seva pell
  6. En una font pel forn es barreja tot ben barrejat, el peix, les verdures, i part del formatge, l'altra part del formatge es tira per sobre de la barreja
  7. Es posa al forn uns 40 minuts fins que queda daurat per sobre.

1 comentari:

  1. Aquesta recepta sí que puc dir que l'he tastada, i estava per llepar-se'n els dits!

    ResponElimina