divendres, 2 de novembre del 2012

Amanida de mango amb pernil

2012-10-18 21.50.53.jpg
Ingredients (per a 4 persones):

  • 100 gr. mescla d’escarola arrissada, canonge i rúcula
  • 300 gr. de formatge de mozzarella
  • 2 mangos
  • 10 talls fins de pernil salat
  • Oli d’oliva
  • Alfàbrega
  • 1 limona

Elaboració:

  1. Pelar els mangos i tallar-los a lamines fines.
  2. Tallar la mozzarella a rodanxes.
  3. Disposar la mescla d’escarola arrissada, canonge i rúcula en els plats i col·locar el mango, el pernil salat i les làmines de mozzarella.
  4. Per preparar la salsa mesclar sis cullerades d’oli d’oliva, quatre cullerades d'alfàbrega, i tres cullerades de suc de llimona.
  5. Finalment posar la salsa a la amanida just en el moment de servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada