Ingredients (per a 4 persones):
- 225 gr. de xocolata per fondre
- 200 gr. de nata
- 35 + 50 gr. de mantega
- 25 gr. de mel de romaní
- 2 plàtans
- 50 gr. de sucre
- 50 ml de wisky
- 2 c.s. de sucre
- Bescuits de “soletilla”
- Fulles de menta fresca
Elaboració:
- Posem en un cassó la nata amb 25 gr. de mantega i la mel. Ho fem bullir. Ho retirem del foc i afegim la xocolata trossejada. Ho remenem fins que estigui totalment fos. Ho deixem refredar a la nevera.
- Posem el sucre en una paella i, quan comenci a caramel·litzar-se, afagim 25 gr de mantega i els plàtans tallats a rodanxes. Retirem els plàtans i posem els 25 gr. de mantega restants.
- Muntem la mousse, que teníem reservat a la nevera, amb unes varetes elèctriques.
- Calentem el wisky amb 2 c.s. de sucre.
- Posem, en uns bols adequats, una base de bescuits lleugerament mullats amb wisky, i ho cobrim amb la mousse i les rodanxes de plàtan.
- Adornem amb menta fresca picada i la resta del caramel.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada