- 8 mitjanes de xai, que els hi traurem l’os.
- 1 ceba petita tallada a rodanxes
- 1 pastanaga tallada a rodanxes
- 1 patata tallada a rodanxes
- 1 c.s. d’oli d’oliva
- 1 c.p. de alfàbrega seca
- Sal i pebre
Elaboració:
- Traíem l’os del xai i l’excés de grassa que pugui haver-hi.
- Salem i posem pebre ambdós costats de la carn al gust, i els col·loquem sobre la safata del forn amb una mica d’oli.
- Posem una capa de ceba, un altre de pastanaga i un altre patata per damunt de cada mitjana de xai.
- Pintarem lleugerament la capa superior de la patata amb oli, i posem sal i pebre al gust i llavors hi posem un xic de alfàbrega seca
- Coem les mitjanes un cop muntades, al forn reescalfat a 180 graus durant 25- 30 minuts. S’ha d’observar fet.
- Ja es pot servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada