divendres, 2 de novembre del 2012

Mitjanes de xai al forn


2012-05-31 21.46.38.jpgIngredients (per a 4 persones):

  • 8 mitjanes de xai, que els hi traurem l’os.
  • 1 ceba petita tallada a rodanxes
  • 1 pastanaga tallada a rodanxes
  • 1 patata tallada a rodanxes
  • 1 c.s. d’oli d’oliva
  • 1 c.p. de alfàbrega seca
  • Sal i pebre

Elaboració:

  1. Traíem l’os del xai i l’excés de grassa que pugui haver-hi.
  2. Salem i posem pebre ambdós costats de la carn al gust, i els col·loquem sobre la safata del forn amb una mica d’oli.
  3. Posem una capa de ceba, un altre de pastanaga i un altre patata per damunt de cada mitjana de xai.
  4. Pintarem lleugerament la capa superior de la patata amb oli, i posem sal i pebre al gust i llavors hi posem un xic de alfàbrega seca
  5. Coem les mitjanes un cop muntades, al forn reescalfat a 180 graus durant 25- 30 minuts. S’ha d’observar fet.
  6. Ja es pot servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada