divendres, 2 de novembre del 2012

Paté cremós de xampinyons


2012-05-31 21.26.00.jpgIngredients (per a 4 persones):

  • 250 gr. de xampinyons tallats finets
  • 1 c.s. de ceba picada molt fina
  • 125 gr. de mantega
  • 90 gr. de formatge fresc, tallat a daus.
  • 1 c.s. de salsa Tahin.
  • Bastonets amb pipes
  • 1 pastanaga
  • Sal

Elaboració:

  1. Amb una paella posem els xampi, la ceba i la mantega. Ho anem remenant, uns 5 minuts, fins que ens agafi la ceba un color una mica fosquet.
  2. Ho posem al pot d’una batedora, afegim el formatge fresc i la salsa tahin fins a obtenir una pasta fina. I afegim un xic de sal al gust.
  3. Ho podem presentar amb 4 caçoletes individuals o en un bol per compartir.
  4. Deixem refredar el paté, el tapem film i ho posem a la nevera fins al moment de servir.
  5. Ho podem adornar amb uns bastonets i unes tires de pastanaga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada