divendres, 2 de novembre del 2012

Pastís d'espàrrecs amb formatge de cabra


2012-10-18 22.12.29.jpgIngredients (per a 4 persones):

  • 250 gr. de pasta fallta preparada.
  • 250 gr. espàrrecs verds, “trigueros”
  • 1 c.s. d’oli vegetal
  • 1 ceba vermella, picada molt finament
  • 25 gr. d’avellanes picades
  • 2 ous batuts
  • 200 gr. de formatge de cabra
  • 4 cullerades de nata líquida
  • Sal i pebre
Elaboració:
  1. Amb un rodet estenem la pasta sobre una superfície prèviament enfarinada. Folrem amb la pasta un motlle acanalat per a un pastís d’uns 24 cm de diàmetre. Punxem la base de la pasta amb una forquilla i la deixem uns 30 minuts a la nevera.
  2. Folrem la pasta amb paper d’alumini i escampem mongetes seques per tal de tenir pes sobre la massa. Ho coem al forn reescalfat a 190ºC durant uns 10-15 min.
  3. Retirem el paper d’alumini junt amb les mongetes seques i coem al voltant de 10-15 minuts més.
  4. Fem bullir els espàrrecs durant uns 3 minuts, els escorrem i els tallem a trossets.
  5. Amb una paella hi posem l’oli i fregim la ceba fins que quedi un xic durada.
  6. Agafem el pastis i damunt hi posem els espàrrecs, la ceba i les avellanes.
  7. Amb una batedora, bati’m els ous amb el formatge i la nata líquida fins obtenir una crema suau. Posem sal i pebre al nostre gust i ho posem damunt dels espàrrecs, la ceba i l’avellana.
  8. Ho posem al forn durant uns 15-20 minuts, o fins que el farcit de formatge hagi quallat. Ho podem servir tan fred com calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada