
Ingredients (per a 4 persones):
- 250 gr. de pasta fallta preparada.
- 250 gr. espàrrecs verds, “trigueros”
- 1 c.s. d’oli vegetal
- 1 ceba vermella, picada molt finament
- 25 gr. d’avellanes picades
- 2 ous batuts
- 200 gr. de formatge de cabra
- 4 cullerades de nata líquida
- Sal i pebre
Elaboració:
- Amb un rodet estenem la pasta sobre una superfície prèviament enfarinada. Folrem amb la pasta un motlle acanalat per a un pastís d’uns 24 cm de diàmetre. Punxem la base de la pasta amb una forquilla i la deixem uns 30 minuts a la nevera.
- Folrem la pasta amb paper d’alumini i escampem mongetes seques per tal de tenir pes sobre la massa. Ho coem al forn reescalfat a 190ºC durant uns 10-15 min.
- Retirem el paper d’alumini junt amb les mongetes seques i coem al voltant de 10-15 minuts més.
- Fem bullir els espàrrecs durant uns 3 minuts, els escorrem i els tallem a trossets.
- Amb una paella hi posem l’oli i fregim la ceba fins que quedi un xic durada.
- Agafem el pastis i damunt hi posem els espàrrecs, la ceba i les avellanes.
- Amb una batedora, bati’m els ous amb el formatge i la nata líquida fins obtenir una crema suau. Posem sal i pebre al nostre gust i ho posem damunt dels espàrrecs, la ceba i l’avellana.
- Ho posem al forn durant uns 15-20 minuts, o fins que el farcit de formatge hagi quallat. Ho podem servir tan fred com calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada